سیل در کلات هیچ فوتی نداشت برخورد کوئیک و پارس در مشهد ۶ مصدوم برجا گذاشت (۲۸ اردیبهشت) پرونده سیل مشهد روی میز کمیسیون اصل نود! کشف پیکر‌های چهار مفقود سیلاب در فریمان (۲۸ اردیبهشت) قتل جوان ۲۷ ساله افغان به‌خاطر توپ بازی! (۲۸ اردیبهشت) تمام خسارت‌های درمانی بازنشستگان تامین اجتماعی تا اسفند ۱۴۰۲ پرداخت شد | تسویه حساب ۲۰ روزه با بازنشستگان بازگشایی ۴۴ محور مسدود شده در خراسان رضوی (۲۸ اردیبهشت) تصادف پراید و پژو ۲۰۶ در قوچان ۷ مصذوم برجا گذاشت(۲۸ اردیبهشت) از ۸۱ روستای دارای سکنه سرخس فقط یک روستا جاده دسترسی ندارد نجات معجزه آسای جوان مشهدی از داخل چاه (۲۸ اردیبهشت) نامه سرگشاده نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی به رئیس جمهور درباره کارگران و بازنشستگان   محور صالح آباد - تربت جام بازگشایی شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) متلاشی شدنِ شبکه شیطان پرستی و دستگیری ۲۶۱ نفر نجات نیسان آبی با پنج سرنشین از درون سیلاب (۲۸ اردیبهشت) این پزشکان متخلف هستند عملیات گسترده هلال احمر در سطح استان خراسان رضوی تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی تامین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اجرای قانون همسان‌سازی بازنشستگان را به تاخیر نیندازد اطلاعیه اداره‌کل زندان‌های اصفهان درباره «توماج صالحی» آزمون استخدامی آموزش و پرورش برگزار شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مصرف انگور خطر سکته قلبی را کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۹۴۷۸۳
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
مصرف انگور خطر سکته قلبی را کاهش می‌دهد
بر اساس تحقیقات جدید، خوردن انگور می‌تواند از حمله قلبی یا سکته جلوگیری کند. محققان دانشگاه UCLA می‌گویند این میوه ارزشمند، سرشار از مواد شیمیایی است که تنوع باکتری‌های روده را افزایش و کلسترول را کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات جدید پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهد که تنها چهار هفته خوردن انگور منجر به افزایش قابل توجه سلامت در میان افرادی که به ندرت میوه و سبزیجات می‌خورند، می‌شود. یک تغییر ساده در سبک زندگی ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را که با عنوان قاتل شماره یک جهان شناخته می‌شود، کاهش دهد.

انگور سرشار از قند‌های طبیعی و مملو از آنتی اکسیدان‌های قوی است که التهاب را کاهش می‌دهد. این تیم تحقیقاتی در مطالعات خود ۱۹ نفر بین سنین ۲۱ تا ۵۵ سال که معادل ۴۰ حبه انگور (یا دو وعده) در روز مصرف می‌کردند، را مورد بررسی و ردیابی قرار دادند.

نتایج نشان می‌دهد که در عرض یک ماه، تنوع میکروبیوم بدن آن‌ها به شدت افزایش یافته است. میکروبیوم‌ها جامعه‌ای مرکب از میلیارد‌ها باکتری و سایر میکروب‌هایی است که در روده زندگی کرده و برای سلامتی ضروری هستند. شرکت کنندگان همچنین تقریباً هشت درصد کلسترول بد کمتری داشته و اسید‌های صفراوی (BA) که به آن‌ها انرژی می‌دهند، بیش از ۴۰  درصد کاهش یافت. این چربی‌های مضر می‌توانند منجر به لخته‌هایی شوند که رگ‌های خونی را مسدود کرده و جریان خون را به قلب یا مغز قطع می‌کنند.

به گفته محققان، از جمله باکتری‌های مفیدی که در بدن مصرف کنندگان انگور افزایش یافت، باکتری آکرمانسیا (Akkermansia) بود. این باکتری قند و کلسترول را سوزانده و پوشش داخلی روده را تقویت می‌کند.

پروفسور ژائوپینگ لی (Zhaoping Li) پژوهشگر ارشد این مطالعات در یک بیانیه رسانه‌ای اعلام کرد: ما دریافتیم که انگور تأثیر مفیدی بر باکتری‌های روده داشته و می‌دانیم که روده سالم برای سلامتی حیاتی است.
پروفسور لی می‌افزاید: این مطالعات دانش عمیق تری برای ما فراهم کرده و دامنه فواید سلامتی انگور را گسترش می‌دهد. انگور با کاهش کلسترول می‌تواند سلامت قلب را افزایش دهد. به طور خلاصه، نتایج تحقیقات ما اطلاعات اولیه جدیدی در مورد اثرات مصرف انگور بر میکروبیوم روده، کلسترول و متابولیسم اسید‌های صفراوی ارائه می‌دهد.

بیماری‌های قلبی عروقی سالانه حدود ۱۷ میلیون نفر را در سراسر جهان از بین می‌برد که یک سوم کل مرگ و میر‌ها را شامل می‌شود.

شرح کامل این پژوهش‌ها و یافته‌های حاصل از آن در آخرین شماره مجله Nutrients منتشر شده و در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->